Referenties

“Ons kantoor zit gevestigd in een loods en het was niet makkelijk om iemand te vinden die in onze specifieke vragen tegemoet kon komen voor de kozijnen van onze loods én die daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Omdat aluminiumkozijnen onderhoudsarm zijn was de keus gevallen voor aluminium en kwamen we al snel bij Bouw Service Jos uit. Jos kon wel aan onze wensen voldoen en heeft goed maatwerk afgeleverd in onze loods waardoor we voor de komende jaren geen omkijken meer hebben naar de kozijnen.”

LC-Products B.V.

“Wij zijn ontzettend blij dat Jos van Geffen onze kozijnen heeft vervangen. In ons nieuwe huis waren alleen de kozijnen nog verouderd en via via hebben we te horen gekregen dat we bij Bouw Service Jos moesten zijn. Jos kwam direct langs en binnen vier weken hadden we nieuwe kozijnen, top! Met het oog op duurzaamheid en het feit dat aluminiumkozijnen goede isolatie bieden hebben wij een goede investering gedaan.”

Familie Huberts

“Voor de slaapkamer van onze zoon hadden we de wens om aluminium kiepramen te plaatsen. Bij Bouw Service Jos hadden we de persoon gevonden met de vakkennis om deze ramen in de slaapkamer in te zetten. Jos heeft van begin tot eind samen met ons meegedacht met als resultaat dat we drie mooie kiepramen in de slaapkamer hebben zitten.”

Familie Vloet